VALBORG!

Det är valborg idag! Hade jag fan ingen aning om!

hanen är här, vi har precis naggat och nu tar vi en öl! Bara för att!

 

OOTD:

Kommentarer:

1 Emma Annah:

Öh jadu, vet inte varför jag frågar men jag är en såndär spontan person som bara kan fråga saker som inte alls rör ämnet. Men aa måste iallafall fråga, har du någon gång köpt/använt docklinser.. Om du har det kan du inte skriva typ fakta om det och var du isf köpte dem? Älskar din blogg och svar är alltid tacksamt <3 ;*

Svar: Haha det är okej :)Nej faktiskt inte! Har tänkt att jag ska beställa, men har inte gjort det bara av någon anledning!
Dock så har jag använt vanliga färgade linser. Om man är ovan eller aldrig har använt linser förut kan det kännas konstigt, jag själv hade stora problem att få in dom i ögonen öht! Visste inte hur jag skulle göra. Men sen kommer man in i det, och då är det lätt :)
Stora linser, docklinser eller Circle eyes som det också heter täcker bara större del av vitan, och jag kan tänka mig att det inte är så stor skillnad mot vanliga färgade, förutom att de är större liksom.

Men kolla här:
http://www.fargadelinser.com/fargade-linser-utan-styrka-makelooks-circle-lenses-c-36_10.html?CDpath=10

Rätt billigt! Glöm inte linsvätskan om du ska köpa! Där kommer jag köpa när jag väl köper dom!

Åhh tack! <3
J e s s i c a

2 Emma Annah:

Aw, tack för att du tog dej tid att kolla upp det iallafall. Jag funderar på att köpa ifrån eyecandys.com om du ska köpa så kan du ju alltid fundera på att kolla den sidan? ^^ <3

Kommentera här: