VEGANSK KNÄCK
Har jag sagt att det gick jävligt bra med veganuari förra året? Jag tror inte det.
Jag kan meddela att varken jag eller Jimmy har ätit kött sen dess! Hurra för oss! (Därav min brist på B12 hehe)
Vi äter dock fortfarande produkter som innehåller mejeriprodukter och ägg. Vi har däremot slutat att köpa hem mjölk och ägg!
I januari är det dags för veganuari igen. Enkel match då vi mestadels äter veganskt ändå.
För någon vecka sen så testade jag att koka knäck! Utan kogrädde! Den blev magisk! Ingen skillnad i smak om ni frågar mig
Knäck
2dl ljus sirap
2dl socker
2dl oatlys iMat matlagningsgrädde
En nypa salt
Koka upp allt kraftigt tills knäcken når 125 grader eller gör kultest. Häll upp i knäckformar och låt svalna
Stö på hackade mandlar, krossad mariannegodis eller annat som skulle kunnas tänka vara gott på!
MUMS