Bli månadsgivare

Jaha. Då står man och väntar på tuben igen...

20101031686 (MMS)

Jaha. Då står man och väntar på tuben igen då. Denna dag har gått fruktansvärt långsamt! Sen älskar jag att det var ett planerat strömavbrott på jobbet i några timmar idag. Allt fick man göra "manuellt" så att säga. Hur fan jobbade folk innan det fanns datorer?! Finns inte i min värld asså Papper, papper och papper. När jag kommer hem ska jag nog lägga mig i sängen och sätta på "nighmare before christmas" dagen till ära!

Bli månadsgivare

GARNET pt. IITänkte spinna vidare på det här angående mitt hår.
Då ska vi se hur det har sett ut genom åren!

Det röda är numer borta! Dock så har jag lite kvar i hårbottnen. Sen vettefan vad det är för färg just nu.. lite... ljusare bara. Typ.
Som 16åring färgade jag håret mörkbrunt, sen svart, och sedan hade jag denna.. Lite ljusare variant i jakten på blondt hår. Då lovade jag mig själv att aldrig färga det mörkt igen.
Att man aldrig lär sig...Blondt och svart


Blondt och relativt långt!


"EmOsTyLee"


"NInJastYLE!"


Sen har jag även haft rosa, lila och diverse.

Det är dags att bestämma sig!

Bli månadsgivare

GARNET

hejhopp (MMS)

Det är alldeles för lite bilder på mig här i bloggen. Det är ju trots allt min blogg. Men jag har inte blivit fotad på evigheter eftersom mitt hår är mer eller mindre en disaster och jag hatar det! Som ni förstår så är det rosa inte mitt. Om det hade varit det så hade jag varit överlycklig. Nej, mitt hår är kort, för att jag var totalt slut i plåten och klippte av det i somras. Ännu mer slut i plåten var jag när jag bestämde mig för att färga det rött. Men det blev typ lila a' la 1999. Nu försöker jag få det blondt igen, då jag är blond egentligen och trivs tydligen bäst som det. Men det är inte lätt! Snart färgar jag skiten svart och låter det vara. Men det vågar jag inte göra heller. Åker ju till Las Vegas om typ två veckor. Tänk om de inte släpper in mig i landet då jag är blond i passet? Hur hårda är dom på sånt där? Nån som vet?
Jag hatar iallafall mitt hår och ska fan tjacka en blond peruk. Det var det. En riktigt hårresande historia.