Bli månadsgivare

NERVÖS

Tjäna!

Jag har nu varit feberfri i två dagar! Jag tänker inbilla mig att det var honungen som gjorde susen! Började äta den i fredags. Funkar nog kanon!

Idag har vi varit och lämnat katten och packat väska nummer ett. Snart ska vi hem till mig och packa min väska.

Imorgon drar vi till Kina! Sinnessjukt. Det är så långt dit!

Men jag hoppas att flygningen går bra och allt meck som innebär på alla flygplatser. Det är fan det vidrigaste med att resa. Alla flygplatser och ett helvetes meck innan man kommer iväg!!

Btw, Spring Breakers var sjukt konstig och inte alla bra :/

Bli månadsgivare

SCOTT 3ÅR!

Var förbi med paket till den lille brorsonen idag!
Han var så glad och nöjd!

Han fick även en koja av Jelena och Robban som han skulle ha upp på en gång! Och jag satt i den lika fort. Vi satt därinne och sålde milkshakes!

Bli månadsgivare

JAHA NÄHE

Jaha. Är precis hemkommen från läkaren. Testerna visade ju såklart ingenting. Sänkan var bra och jag hade inga steptokocker som låg och lurade i halsen. Näe det trodde jag inte heller. Där nappar dom ju inte så bra med tanke på att jag inte har några mandlar.
 
Men eftersom jag börjat hosta så sätter det väl sig där. Men lungorna lät bra. Så jag vettefan. Nåt är det ju iallafall! Virus.
 
Nu ska jag göra allt för att bli frisk!
Jag frågade även om det var klokt att åka utomlands, läkaren sa då att eftersom det inte fanns några bakterier i kroppen så skulle det inte vara någon fara.
 
Men jag känner ju att det är något som lurar i bodyn på mig.
Bara att vänta ut det då.
 
Nu ska jag dricka juice och ta en alvedon och vila.
 
 
 
Bild från i tisdags.