Bli månadsgivare

NYA TAG!Pjuh. 
Har varit helt off. Jäkla förkylning eller influensa som inte har gett med sig! Känns som om jag har varit sjuk i flera månader!

Men nu är jag officiellt feberfri! Men har fortfarande lite hosta och är fortfarande snorig. Men sånt där kan väl sitta i för evigt antar jag. Inte dör evigt på riktigt, men ni fattar!

Igår städade jag och Alexandra här hemma. Det var dags. Rensade och fixade. Nu är det nya friska tag som gäller!

Har även en ny tv, och fixat tv i sovrummet. Och gjort om lite i vardagsrummet. Det var också dags. Blir aldrig klar. Haha

Men nu jäklar!Bli månadsgivare

FÄRGSURR
Jag måste färga mitt hår. Har även klickat hem lite mer hår att sätta i. Kortare denna gången. Så ska färga och klippa lite nästa vecka tänkte jag när jag förmodligen är frisk.

Bara det att min färg är slut överallt. Alexandra har varit och köpt färg till sig själv nu ungefär tre gånger och varje gång hon har varit där så har min färg varit slut. 
Finns inte heller på internet. Har letat på eBay också. Där finns dom. Men i te lönt när man måste betala massa extra i frakt osv. 

Så jag beställde några andra färger från lyko.se och hoppas att det blir bra ändå. Det kommer nästa vecka så då blir det en hårmakeover!
Eller ja. Det blir lite kortare. Men ändå turkost. Heh.
Nu ska jag bara se till att bli frisk. Orkar inte mer.Bli månadsgivare

TÅRTA

 
 
Är helt sjuk och orkar ingenting. Så jag lägger upp en bild på en tårta istället. 
Jag gjorde den till hanen som hade fyllt år. Det enda som blev fult är texten. Jag skulle ha kollat lite vafan jag gjorde än att bara köra på!
 
Roserna är färgad marsipan. Jag gjorde dom turkosa. Sen kämpade jag ihop två rosor och blad och skit.
Men det är en vanlig prinsesstårta! Bara lite modifierad liksom.