Bli månadsgivare

Broke

Jag har precis tryckt i mig en matlåda från jobbet. Pannbiff, löksky och stekt potatis. Det var mycket godare nu än vad det var tidigare idag. Kan bero på att man försökte dränka sin ångest över att inte ha några pengar kvar av lönen till att göra av med pengar på öl efter jobbet.
Jag fattar inte vad jag har gjort. Jag har liksom inte gjort något, och jag gjorde inte av med mycket pengar alls i helgen. Sjukt. De bara flyger iväg. Det känns ju skönt. September har ju inte ens börjat.
Jag har pengar till busskort, för det måste jag ha. Annars kommer jag inte till jobbet så att jag kan tjäna några pengar överhuvudtaget.
Åh jag är trött på att låna pengar varje månad för att få det att gå ihop. Ändå fick jag hyfsad lön denna månad. Spärra in mig - eller mina pengar.

Jag har fått ett Britney Spears ryck och rakat garnet också. Fast det var inte så mycket, så jag kan dölja det.
Som vanligt har det varit bråk på telegrafen också. Jag fick en rejäl hurring rätt på chucken. Den skulle dock inte träffa mig, men som jag är så hatar jag när folk ska bråka och jag - som är sjukt bra på att få folk att inte bråka, kommer emellan - och PaaaaaaaaaM! Det sprutade blod. Han som slog mig var tvungen att be om ursäkt 300 grr för att jag skulle bli nöjd. Men det var helt onödigt. Alltihop. Som vanligt när det gäller killar. De bara slår.
Det är inte ofta man bevittnar tjejfighter ? Nej, "vi" går och snackar skit om varandra istället. Och leker med andras känslor istället för att slåss. Det kanske gör ondare. I längden. Med "vi" så ingår inte jag i den kategori. Jag hatar brudar som är brudiga. Jag är mer som en kille - fast utan att slåss. Jag kör mitt race och jag har faktiskt kommit jävligt långt på det. Vad gäller den sociala biten med vänner och shit. Jag har inga ovänner. Visst. Det kanske finns folk som inte gillar mig. Men jag känner inte dom, och dom känner inte mig. Och jag har definitivt inte gjort dom någonting isånafall. Jag har alltid varit den jag är och sticker inte under stolen med något. Jag säger vad jag tycker. Sålänge det kanske inte sårar någon jag tycker om. Resten skiter jag i.


Sjukt trött är jag! Jag måste kolla ett avsnitt av "True Blood". Sen ska jag fan duna asså!
Det rakade syns dock inte sååå mycket på denna bilden.
Lajnar upp en bättre bild sen.
Bli månadsgivare

Virrpanna

Oojojojoj, Så var det fredag igen!!!

I veckan så har jag mött upp mamma och lunchat med henne. Sen hämtade jag ut biljetter till Rise Against också. Lyckligast.
Sen fick jag en väska av mamma! Wihoo. En riktig väska, som man kan stänga. Haha jag har ju bara köpt tygpåsar annars. Gillar inte väskor riktigt.
Seeen köpte jag ett par skor också! Det var halva priset, jag var ju tvungen.
Igår så drog jag en timme tidigare in till HAninge och så mötte jag upp Linn1 där. Vi gick runt lite och sådär. Drog en burger på gyllene måsen och sen drog jag till jobbet.
Härjade med Linn2 på jobbet. Helt freakade.


Jag gick upp halv ett idag. Hoppade in i duschen, stressade som fan för att hinna med tåget.
Går ut och ska precis tända ciggen - när jag kollar på klockan. 13.08. Vafan. TRETTON nollåtta.
Jag ska ju inte åka förns klockan två!
Man är ju inte riktigt med i matchen här asså..
Nu sitter jag och fördriver tiden, för att sen dra till jobbet. Det är sjukt jobbigt att börja klockan 15.
Meeen jag får ju jobba sex timmar med Linn istället för typ tre eller fem.

Igår var vi törtstläppar och tog en bärs på Ollan efter jobbet. Mycket trevligt.

Idag är det fredag och det lutar väl till att dra till Nynäs efter jobbet faktiskt. Vettefan vad som händer, men nåt lär ju hända iallafall.


Nej, nu ska jag kolla det sista och sen dra med det rätta tåget!Bli månadsgivare

Hola!

Jisses.

Nu har jag jobbat 11 timmar. Stekt raggmunk och fläsk till förbannelse.
Nacken har varit ett helvete sen i lördags.
Har smort in mig med linement och grejer. Idag är det dock bättre än vad det var igår. Då kunde jag inte ens vrida på huvet. Idag kan jag vrida, men det gör ont som satan. Vet inte riktigt hur jag lyckades med detta. Det gör ju ont ända ner till ryggen. Jag har ju härjat längst fram förut. På Raised Fist på WCR stod man ju inte direkt stilla, då fick jag pissont, men det är klart. Man fortsatte ju att härja, så det var väl därför det gick över. Eller så var det för att man var 22 i lördags och bara 21 i Gbg. Kan vara det asså.
Sjukt gammal.

Nu har jag suttit och betalat räkningarna. Eller det första jag gjorde var faktiskt att boka biljetter till Rise Against! Wohoooo!
Lyckligaste EVER!

Sen har jag skämt bort mig själv ännu mer och tjackat grejer på swedenrockshop. Nya pluggar till öronen, ny läppring, påslakan och lite roliga grejer!
Wihooo. Nästa lön ska jag fan tjacka en klänning från Nelly. 600 spänn pallar jag inte lägga för en klänning nu.Nu ska jag sova.
Jag börjar 15.00 imorgon. Ska kvällskocka igen, för när den andra kocken kommer tillbaka så är den första dålig!
Jag ska dock upp och nagga lunch med mamma imorgon!

Godnatt!