Bli månadsgivare

HELLO HI

 
 
Öhh. Ja hej.
 
Tog en bloggpaus verkar det som. Fullt upp med livet och har inte haft tid att tänka på bloggen. Och så har jag varit sjuk.
 
 
 
En uppdatering:
 
* Jag och hanen har köpt lägenhet! I maj flyttar vi in till våran drömlya på medborgarplatsen. Perfekt start på sommaren!
 
* Katten jag hade hemma har åkt hem och jag har nu tagit beslutet att inte vara tillgänglig som akuthem något mer. Inte i nuläget. Jobbar mycket, reser bort mycket, ska flytta och har bara inte riktigt tid helt enkelt! Men katthemmet fick iallafall 10kg kattmat, en kattställning, matskålar, kattsand, godis, klosax och en jäkla massa kattleksaker!
 
Hanen har flyttat in till mig på riktigt. Men där ska vi ju bara trängas tills i maj. 
 
*  Jag var hos Rapunzel of Sweden i veckan och satte in nytt hår. Nu är jag blond! Bara blond och inget annat. Får se hur länge jag kan hålla mig...
 
Ja det var väl det! Haha. var sjuk i en vecka också. Så har inte hunnit göra så mycket mer. Var i nynäs och bodde på hotell, har bakat semlor, ätit massa indisk mat och på andra restauranger. 
 
 
Men.
HEJ, HUR MÅR NI?!
 
 
 
 
 
 
Bli månadsgivare

KIRRAT BRUNETTENS GARN

 
 
För sex veckor sedan så ville brunetten bli brunett igen. Jag har färgat hennes hår i alla möjliga färger kändes det som och Vid det här laget var det mörkblått tror jag.
Jag fixade och färgade hennes hår och satte även i nail hair som var lite längre än hennes eget. Hon fick lite blonda toner i. Men sen färgade hon det lila. Som blev fläckigt. Sen runt jul tog hon en sax och klippte av håret. Det blev inte så bra.
 
Såhär såg det ut för sex veckor sen iallafall:

Sen fick hon för sig att inte vara brunett alls längre. Och okej. Jag hjälper såklart till. Tycker ju att det är kul egentligen. Men denna gång får hon inte gå i närheten av saxar eller färga håret själv. Hon gick med på villkoren. Jag bad henne ta ut alla extensions som jag hade satt i och innan vi påbörjade såg hon ut ungefär såhär i garnet:
(Vi glömde att ta förebilder)
 
 
Sen drog jag en blekning. Tycker att Loréals preferances är skitbra. Kör på 'Extreme platinum'. Hon har så tjockt hår så att jag tog två paket. Men skulle lätt kunnat ha tre!
 
 
Och sen till det roliga. Färgningen! En mörkare nyans i hårbotten och en ljusare i resten av håret. Färgade likadant på ett clip-on set från Rapunzel of Sweden i färg #613. 
Det tog ett bra tag! Färgade både hennes hår och löshåret två gånger för perfekt resultat. 
 
Voila!
 
 
Jäkla läcker hon blev? Eller hur?
Såhär fräsig blir man alltid när man har blivit fixad av mig. Hehehe
Nån annan som vill komma och leka hårsalong?
Bli månadsgivare

KALAS

 
 
Vi har ett födelsedagsbarn här på jobbet idag. 
Så jag smällde ihop en tårta!
Jag har börjat intressera mig för tårtor nu. Så har gjort ett par stycken på väldigt kort tid. Gjorde tårta kanske en eller två gånger om året förut.
 
Men gjorde chokladbottnar igår, och slängde på hallonmousse och hallon idag.
Enkelt och snabbt!
 
 
Jag och kollegan lurade upp barnet med att säga att vi hade pannkakor. Dock så kom han hit och fick paket och tårta istället. Ganska okej lögn tycker jag.
 
 
Bra frukost om inte annat! Man är ju vuxen och gör som man vill. Härligt.
 
Han fick lite godis, leksaker, chokladsugrör och en kondom. På det sistnämnda paketet stod det typ att han fick "ta säden dit man kommer". Det var kul.
Mest kul för att jag trodde att det hette så på riktigt. Fick lära mig igår att så inte var fallet. Så det blev en intern grej.